Az agar, amelyet Japánban gyakran "kanten" néven emlegetnek, egy figyelemre méltó növény, sokféle felhasználási területtel, beleértve az orvostudományt és a fogászatot. Érdekes, hogy elsősorban hínárból nyerik. Az emberek az agart olyan állapotok kezelésére használják, mint az elhízás, a cukorbetegség, a székrekedés, az újszülöttkori sárgaság és még sok más.Az agar növeli térfogatát a belekben, ezáltal elősegíti a bélmozgást és potenciálisan segít a székrekedés enyhítésében.Ezen túlmenően az agar térfogatnövelő hatásával jóllakottság érzést válthat ki, ami azt eredményezi, hogy az emberek kevesebb kalóriát fogyaszthatnak a nap folyamán. A gyártási folyamatokban emulziók, szuszpenziók, gélek és egyes kúpok összetevőjeként is használják, ahol zselésítő tulajdonságai növelhetik a termék állagát és hatékonyságát.Tippünk!Minőségi cukorpótlóhoz válassza e-shopunkból a kiváló minőségű porított steviát !Összetétel: 100% agar.Tápanyagtartalom 100g-ban: Energia 720kJ/172kcal, Fehérjék 0g, Szénhidrátok 0.4g (ebből cukrok 0g), Zsírok 0g (ebből telített zsírsavak 0g), Rost 86g, Só 0.04g. Tárolás: Száraz helyen, közvetlen napfénytől védve, 6-25°C hőmérsékleten. Ne tegye ki fagynak vagy nedvességnek.Felhasználás: Keverjen el 5 g agart 300 ml vízzel. Adjunk hozzá kívánt mennyiségű cukrot vagy sót, hagyjuk állni 10 percig, majd főzzük 15 percig.Minimális eltarthatósági idő: a hegesztési varraton feltüntetett dátumig.Forgalmazó: Green Medical, s.r.o., Rybná 716/24, 110 00 Prága 1, Csehország
Agar – vegán zselatin 100g
2,350.00 Ft
Agar – vegán zselatin 100g
2,350.00 Ft