- Kizárólag természetes összetevőkkel
- Élelmi rostban gazdag
- Fehérjeforrás
- Crunchy (ropogós) és smooth (krémes) változatban is elérhető
- Hozzáadott cukor nélkül*
- Vegán
- Pálmaolajmentes
- Tartósítószer-mentes
- Gluténmentes
*Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz!
Az igazán természetes fehérjeforrás
Megfordult már a fejedben, hogy kipróbáld az amerikaiak kedvencét, a mogyoróvajat? Akkor ne várj tovább, csapj le a kizárólag természetes összetevőket tartalmazó, vegán BioTechUSA Peanut Butter-re. Ha inkább a könnyen kenhető, lágy krémeket kedveled, akkor válaszd a smooth változatot, ha pedig szereted, amikor megroppan a mogyoró a fogad alatt, akkor próbáld ki a peanut butter-t. A mogyoróvaj remek fehérje- és rostforrás, amit ráadásul számos módon fogyaszthatsz, így könnyen beilleszthető az étrendedbe, ha egy kis változatosságra vágysz.
Kiknek ajánljuk a BioTechUSA Peanut Butter termékeket?
- Azoknak, akiknek fontos a minőségi zsírbevitel
- Akik szeretik az olajosmagvakatváltozatosan fogyasztani
Mit tartalmaz egy adag BioTechUSA Peanut Butter?
1 adagban (25 g):
- 157 kcal energia
- 13 g zsír
- 2 g szénhidrát
- 2,2 g rost
- 7 g fehérje
Hogyan kell fogyasztani a BioTechUSA Peanut Butter-t?
A BioTechUSA Peanut Butter rendkívül sokoldalúan felhasználható! Kiváló topping a reggeli zabkásádra, feldobhatod vele a turmixodat vagy épp a smoothie-dat. Emellett ideális választás lehet muffin vagy egyéb sütemény készítésekor. Ha pedig egy falat Amerikára vágysz, próbáld ki a peanut butter & jelly toast-ot. Döntsd el te, hogy mit hozol ki belőle!
Hogyan kell tárolni a BioTechUSA Peanut Butter-t?
A tégelyt szorosan lezárva, száraz, hűvös, fénytől védett helyen tároljuk! Felbontás után hűtőben tároljuk és fogyasszuk el 4 héten belül. Az olaj kiválása a termék tetején természetes folyamat. Használat előtt alaposan keverd össze
Összetevők
Crunchy Peanut Butter– Összetevők: mogyoróvaj (földimogyoróból) (79,4%), ropogós földimogyoró darabok (19,9%), étkezési só.
Smooth Peanut Butter– Összetevők: mogyoróvaj (földimogyoróból) (99,3%), étkezési só.