Miért ajánljuk az Iso Whey Zerót?
- Native Whey Isolate alapanyag
- Kiemelkedő fehérjetartalom
- Hozzáadott aminosavakkal: L-glutamin és BCAA
- Gyors és könnyű felszívódás
- Cukor-; laktóz- és gluténmentes***
- Pálmaolajmentes
- Tartósítószer-mentes
- Aszpartám-mentes
***Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően.
A Native Whey előállítása – teljesítményed az alapanyagoknál kezdődik!
A Native Whey Protein Isolate-ünket közvetlenül friss tejből állítják elő; pasztörizálást követően; alacsony hőmérsékleten végzett mikro- és ultraszűréssel; majd speciális szárítókamrában történik a porítás. Ennek az egyedi eljárásnak köszönhetően a fehérjestruktúra megőrzi teljesebb formáját; illetve immunoglobulinban (antitest) és laktoferrinben (immunrendszer része) gazdag marad.
Kiknek ajánljuk az Iso Whey Zerót?
Kiemelkedő fehérjetartalma miatt kiváló választás azoknak; akik aktívan sportolnak és mindent megtesznek a feszes test érdekében; ugyanakkor remek alternatíva lehet a fogyókúrázóknak is; étrendjük összeállítása során. Továbbá ajánljuk mindenkinek; akik nem csak egészség tudatosak; de műanyag felhasználásuk csökkentésére is figyelnek!
Mit tartalmaz az Iso Whey Zero? Lássuk a számokat!
1 adagban (25 g):
- 93 kcal
- 21 g fehérje
- ebből 4;5 g BCAA
Miért szükséges fehérjét fogyasztanod?
A fehérje testünk fontos építőeleme; a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás. Segít megtartani az izomzatunkat a testedzés; a fogyókúra során és a mindennapokban. Nagyobb a fehérjeigényünk; ha rendszeresen sportolunk; ha az izomtömegünket szeretnénk növelni; vagy ha idősödünk.
Miért válassz fehérje kiegészítőt?
A fehérjebevitel gyors; praktikus és rendkívül hatékony módja a fehérjekészítmények fogyasztása; csak fehérjepor; shaker és némi víz kell hozzá. A fehérjeporok készülhetnek tejből; lehetnek állati vagy növényi eredetűek vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40 perc); közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam). Az Iso Whey Zero az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos; gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
Miből készülnek a fehérjeporok?
A fehérjeporok készülhetnek tejből; lehetnek állati vagy növényi eredetűek vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40 perc); közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam).
Mi a laktózintolerancia?
A laktóz; vagy más néven tejcukor egy összetett szénhidrát; mely a tej szárazanyag-tartalmának 2-8%-át teszi ki. A tejcukorra elsősorban csecsemőkorban van szükségünk; ezért gyakran előfordul; hogy a szervezet felnőttkorban már nem állítja elő a lebontásához szükséges laktáz enzimet; ilyenkor laktózintolerancia alakul ki. Napjainkban a föld lakosságának közel 75%-a laktózérzékeny.
Az Iso Whey Zero az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos; gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
Íz: pekándiós
Kiszerelés: 500 g zacskó (20 adag)
FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Keverj el keverőpalackban 1 adag (25 g = 1 adagolókanál a felső jelzésig töltve = 2 púpos evőkanál) port 200 ml vagy 350 ml** vízzel. (**Maximális hígítás esetén; a fogyasztásra kész termék laktózmentes.) Edzésnapokon fogyassz 1 adagot reggel és 1 adagot közvetlenül edzés után; pihenőnapokon 1 adagot reggel és egy adagot délután.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott; változatos étrendet és az egészséges életmódot.
FIGYELMEZTETÉS: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja!
Összetevők
tejsavófehérje izolátum 84% [tejsavófehérje izolátum; emulgeálószer: lecitinek (szója)]; aromák; L-glutamin 5%; krémesítő keverék [részben hidrogénezett kókuszzsír; sovány tejpor; emulgeálószerek (E471; E472a); glükózszirup; szacharóz; tejfehérje; stabilizátor (kálium-foszfátok); csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok)]; sűrítőanyag (karragén); emulgeálószer: lecitinek (szója); étkezési só; színezék (ammóniás karamell); csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid); L-leucin 0;2%; édesítőszer (szukralóz); L-izoleucin0;1%; L-valin 0;1%.
Tejet; tojást; szóját; földimogyorót; rákféléket; halat; puhatestűeket; kén-dioxidot és diófélékettartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.
Átlagos tápérték adatok I1 adag: 25 g I Adagok száma a termékben: 20 (500 g); I Napi adag: 50 g (2×25 g) |
||||
|
100 g |
RI* (100 g) |
25 g |
50 g |
Energia |
1608 kJ/ 379 kcal |
19% |
402 kJ/ 95 kcal |
804 kJ/ 190 kcal |
Zsír |
2;8 g |
4% |
0;7 g |
1;4 g |
-amelyből telített zsírsavak |
1;4 |
7% |
0;4 g |
0;8 g |
Szénhidrát |
8;1 g |
3% |
2;0 g |
4;0 g |
-amelyből cukrok |
2;8 g |
3% |
0;7 g |
1;4 g |
Fehérje |
80 g |
160% |
20 g |
40 g |
Só |
1;7 g |
28% |
0;42 g |
0;84 g |
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). |
Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően.
Átlagos aminosav-tartalom 1 adagban (25g): Esszenciális aminosavak (Valin•; Izoleucin•; Leucin•; Hisztidin; Lizin; Metionin; Fenilalanin; Treonin; Triptofán): 9448 mg. Feltételesen esszenciális aminosavak (Tirozin; Arginin; Cisztein; Prolin; Glutamin & Glutaminsav): 7144 mg. Nem esszenciális aminosavak (Alanin; Aszparaginsav; Glicin; Szerin): 4408 mg. •Összes BCAA: 4489 mg.
MINŐSÉGÉT MEGŐRZI (nap/hó/év): lásd a fehér mezőben (LOT/EXP).
TÁROLÁS: Szorosan lezárva; hűvös; száraz helyen.